Случва се за втори път – маскирано през Народното събрание,

...
 Случва се за втори път – маскирано през Народното събрание,
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Сглобката иска да дарим на Украйна ракети, които са ключови за въздушното ни пространство

  " Случва се за повторно – маскирано през Народното събрание, политическото управление на страната или по този начин наречената некоалиция кара Народно събрание и болшинството на сглобката да гласоподават нещо, за което самите народни представители не са осведомени. Така беше и във връзка с снарядите. Сега с ракетите въпроса е още по-сериозен. Те са основни и охраняват нашето въздушно пространство. Още повече, че охраняват 2 стратегически за България точки – столицата и централата в Козлодуй. " Това съобщи националният представител от " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев в ефира на Nova News. 
 Той изясни, че при онзиденшното закрито съвещание е чул висшето командване на военновъздушните ни сили в лицето на техния заместник-командир, както и началника на защитата. 
" На първо място ракетните комплекси, за които приказваме – и все още извършват своите отговорности по конституция и са безусловно изправни. Не мога да кажа броя на дефектните, тъй като съвещанието беше закрито. Това, което са споделили специалистите не дава отговор на истината. Ракетите, които носят своето бойно дежурство и все още са съвместими с НАТО. Притеснява ни това, че в решението не написа какъв брой броя ракети ще даряваме на Украйна – това е един празен чек ", заключи социалистът. 
 По думите му успеха за социалистите е почнала сега, в който те първи са оповестили своите претенденти и листи. " Силата ни е в това, че тези хора познават проблемите и имат политически и управнически опит. Тук хората дават своя избор за персони, само че несъмнено и партията е с съществена роля. Програмата, която сме писали е поредна, както и това, че постоянно сме били с лицата си пред хората – ще помогне. Всяка сериозна партия би трябвало да прави разбори преди и след избори. Защото този разбор демонстрира резултата от всеки избор, както и действителното положение. Всичко това е обичайно. В политиката всичко се мери на резултати и от съответно свършената работа. С 23 депутати сега постигнахме много. При поредна работа това рано или късно ще бъде оценено ", сподели в умозаключение Иван Ченчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР